Rólunk

Azért vagyunk itt, hogy az elektronika üzembe álljon és így is maradjon. Amikor szakképzett szakembereink befejezték a munkát az eszközön, akkor ez működni fog. Időszak.

A laptopok és telefonok javításában profik vagyunk, de vissza tudjuk állítani az adatait is. Minden típusú iDevice-t javítunk. Az iPhone, iPad vagy iPod a szemünk „Apple” -je. Van még egy meghibásodott és különös figyelmet igénylő elektronikus berendezés? Igen, ezt kijavítottuk. Lehet, hogy rájött, mára már szeretjük a technológiát. De szeretnénk még egy kicsit többet mesélni rólunk és arról, hogy miről is szólunk .

Küldetésünk az Ön küldetése – Megbízható, hatékony megoldás a problémára

Törött eszköz? A Doktor bent van.

Ne tegye a készülékét olyan személy kezébe, akit nem ismer és nem bízik meg! Azért vagyunk itt, hogy olyan csúcstechnológiai szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekre számíthat. Tisztában vagyunk azzal, hogy eszköze költséges befektetés lehetett. A Computer Repair Doctor-nál csak szakértők fogják „elvégezni a műveleteket” rajta.

Adatok kezelése? Így csináljuk.

Megértjük azt is, hogy az Ön adatai fontosak az Ön számára. Ezért töltöttünk jelentős időt az adat-helyreállítási folyamat tökéletesítésével. Amikor velünk dolgozik, az adatai jó kezekben lesznek, és azokat mindig tisztelettel kezelik.

Szeretne egy második véleményt?

Lehet, hogy mindez jól hangzik számodra, de talán nem vagy meggyőződve róla. Ezt mi is megértjük! Mint minden dolog kedvelője, megértjük, hogy készüléke, adatai vagy elektronikus berendezése értékes rakomány!

Nem várjuk el, hogy csak úgy a szót, de itt van, amit az emberek, mint te mondanak rólunk: Szerezd meg a Skinny!

Az ígéretünk

Arra koncentrálunk, hogy eljussunk a probléma középpontjába, és nem arra, hogy kijussunk az ajtón.

Mint minden jó orvos, mi sem csak az Ön által tapasztalt tüneteket oldjuk meg, hanem az összképet is. Ezért futtasson alapos, iparági szabványon alapuló teszteket, hogy pontos diagnózist kapjon a problémáról.

Az Ön érdeke, hogy megértse, mi okozza a problémát, ami azt jelenti, hogy a mi érdekünk, hogy kitaláljuk, mi a probléma. A kiváló, megbízható szolgáltatás nem csak egy jó üzleti modell, hanem a helyes. A CRD-nél lefedtük az Ön adatait!

Csodálatos munkát végzünk, amely büszkék vagyunk arra, hogy mögöttünk állhatunk.

Nem csak azért fizetünk, hogy javítsuk az eszközöket és kezeljük az adatokat – ez a szenvedélyünk. Ezért állunk minden munkánk mögött, teljes körű szolgáltatási garanciával. Ha bármilyen okból a javítás nem áll fenn, akkor újra meg fogjuk tenni – ingyenesen.

Ha valaki az eszközeinkkel, elektronikánkkal vagy adatainkkal dolgozott , akkor biztosan szeretnénk jól érezni magunkat az egész folyamatban. Ezért folyamatosan tájékoztatjuk Önt a teljes javítás során. Mi annyi időt töltünk el, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy kérdéseire egyszerű angol nyelvű választ kapunk, hogy megértsétek, mi folyik itt, és jól érezhetitek magunkat emiatt.