hírek
 

Optikai stabilizátort kapott a OnePlus Nord2

Ahogy közeledünk július 22-hez, azaz a OnePlus Nord 2 bemutató napjához, egyre több pletykás információ lát napvilágot a megfizethető árú készülékről.

A legújabbak szerint a Nord 2 optikai képstabilizátort (OIS) alkalmaz majd a fő kamerájához. Ez egy nagy durranás egy megfizethetőbb telefon esetében, ahol az ilyen funkciók jellemzően hiányoznak.

A Nord 2 kameráiról eddig nem sok információ állt rendelkezésre. Úgy gondoljuk, hogy a hármas hátsó egység egy 50 megapixeles főegységből áll majd (a @ishanagarwal24 tweetje szerint ugyanaz, mint a OnePlus 9-ben és az Oppo Find X3 Pro-ban, teljes egészében alább) – természetesen ezzel a stabilizálással együtt – egy 8 megapixeles (valószínűleg nagylátószögű) és egy 2 megapixeles (valószínűleg mélység-/makroérzékelő) mellett.

Jó látni a kamera fejlesztését, lépésről lépésre, mert túl gyakran érkeznek a készülékek túl sok lencsével a hátlapon – amelyek közül kevés tesz jót. A OnePlus természetesen igyekezett előrelépni ezen a területen, a OnePlus 9 Pro-ban a Hasselblad partnerségével.

Alig több mint egy hét van hátra a Nord 2 teljes leleplezéséig, és máris rengeteg tényszerű információ látott napvilágot: 6,43 hüvelykes AMOLED panelt kap 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával és MediaTek Dimensity 1200-AI chipsetet a motorháztető alatt.

A teljes és végleges részleteket, beleértve az árat és a boltokba kerülés időpontját, azonban csak július 22-én, a teljes leleplezésen fogjuk megtudni. Ha van még valami, amit addig az időpontig tényleg „felfedünk”!

Frissítés: A telefon elérhetőségéről és pontos funkcióiról itt tájékozódhattok.