teszt
 

Megfelelő tokok az új Samsung Galaxy A52 készülékedre

A kedves Galaxy A52 szintén 5G ízben érkezik, de ellentétben az olcsóbb Galaxy A32 duóval, ahol az LTE és az 5G változat ugyanannyiba kerül, és leminősített képernyővel és kamerával érkezik, ez az A52 5G valóban frissítéseket és árnövekedést hoz. A Samsung a Snapdragon 750 5G chipet választotta a Galaxy A52 5G-hez, és a címadó 5G-kapcsolat mellett 120 Hz-es képfrissítési frekvenciájú Super AMOLED képernyővel is felszerelte.

A52 telefontokok tökéletes illeszkedéssel

Érdemes körülnézni a legjobb védőtokok között, mivel az új Glasstic hátlap a tesztek alapján sajnos nem annyira ellenálló, mint a komolyabb modellekben található edzett üveg Gorilla Glass. Egy jó Samsung A52 telefontok megvásárolható az egyik legjobb haza webáruházban a Phonebox kínálatában is. Ezek a tokok tökéletes ütésállóságot és védelmet biztosítanak az új telefonodnak anélkül, hogy fölöslegesen növelnék a méretét, vagy csúszósság tennék a külsejét. Egy prémium védőtokkal nagy éséllyel marad egészben a kijelződ is egy elejtés következtében.

Samsung Galaxy A52 kiemelkedő tulajdonságok

Nagyjából itt érnek véget a különbségek az A52 duó többi specifikációs lapjánál, melyeken osztozik. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy A52 5G vízálló testet és vonzó matt hátlapot kínál. A Super AMOLED HDR10+ támogatással rendelkezik, míg a kamera beállítása papíron szilárdnak tűnik. A 64MP-es elsődleges kamera optikai képstabilizátorral rendelkezik és 2x-es veszteségmentes zoomolásra képes, míg a 12MP-es ultraszéles kamera nagyobb érzékelővel rendelkezik, mint a legtöbb ebben az árkategóriában. A kiemelkedő dolgokat a sztereó hangszórók, a nagy akkumulátor viszonylag gyors töltéssel, a képernyő alatti ujjlenyomat-olvasó, a 3,5 mm-es csatlakozó és a gazdag csatlakozási lehetőségek zárják össze. Egyáltalán nem rossz csomag tehát.

Samsung Galaxy A52 védőtok válogatás

Bár messze vannak a zászlóshajó telefonok 1000 dolláros árcéduláitól, ezek határozottan nem eldobható telefonok – ezért mindkettőt védőtokkal védje. Szerencsére a két telefon fizikailag megegyezik, így a Galaxy A52-hez készült bármelyik tok illik az A52 5G-re, és fordítva. Íme a legjobb Samsung Galaxy A52 és A52 5G tokok és borítók.

Tökéletesen csúszásbiztos Jazz Samsung A52 tok

Lehet, hogy ez egy középkategóriás telefon, de az A52 még mindig valami szép, és lehet, hogy ezt szeretné megmutatni. Ha ez jellemzi Önt, akkor ne rejtse a telefont egy terjedelmes, masszív tok mögé – vásárolja meg helyette a Jazz Black Galaxy A52 tokot. A Flexishield teljesen átlátszó műanyagból készült, így tiszta ablakot ad a telefon stílusára, miközben tisztességes védelmet nyújt a karcolások és kisebb ütések ellen. Nem ez lesz azonban a legerősebb elérhető opció, és valószínűleg nem véd olyan jól, mint a nagyobb, terjedelmesebb tokok, ha leejtésről és bukfencről van szó. De ha olcsó, mindennapi védelmet szeretne, amely nem takarja el a telefonját, akkor a Flexishield jó választás.

Extreme Armor ütésálló védelem

A Phonebox a legnagyobb és legjobb védőtokokat kínálja a piacon, és bár a Scout a könnyű tokcsaládja, nem hiányzik a robusztus specifikációkból. Megfelel a katonai szabványoknak a leejtés elleni védelem tekintetében, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal ejtették le 48 hüvelykből, anélkül, hogy a benne lévő készülékben kár keletkezett volna, ezért egy tökéletesen ütésálló telefontok. Ez egy lenyűgöző dicsekvés, és ezt el is hisszük, ha a UAG neve áll mögötte. A belső mag véd az ütések és az esés okozta sérülések ellen, míg a külső TPU antimikrobiális kezeléssel rendelkezik, és segít megtartani a készüléket a kezedben. Az ár sem rossz a UAG színvonalához képest, vagyis ez egy remek tok, ha egy mindennapi tokot szeretnél komoly védelemmel.

Mindezek mellett fontos, hogy megvédje telefonját a véletlen károktól. Hogyan tegyük ezt? Igen, jól gondoltad; a legjobb és leghatékonyabb megoldás, ha néhány megbízható védőtokkal véded. Mivel a telefon meglehetősen új a piacon, nagy valószínűséggel összezavarodhat, ha tokot vásárol a Galaxy A52 készülékéhez. Érdemes többször is ellenőrizni, hogy a kosárba helyezett telefontok, kompatibilis-e a mi telefonunkkal, így nem érhet meglepetés a cosmag készhezvételekor.