samsung
 

A kiszivárgott Samsung Galaxy S24 prototípusok szinte semmilyen fizikai változást nem mutatnak.

A Samsung Galaxy S24 sorozat várhatóan 2024 elején érkezik, olyan pletykák szerint, hogy a Galaxy Unpacked eseményt 2024. január 17-én rendezik. Ha ez a helyzet, még egy kis ideig várni kell, mielőtt pontosan megtudnánk, mit kínál majd a sorozat, de talán nem kell sokáig várni, hogy megtekintsük azokat.

Ezt követően a szivárogtató Sonny Dickson megosztott képeket, amelyek látszólag Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra prototípus eszközöket ábrázolnak a Twitter korábbi nevén ismert X közösségi hálón. Nem adtak információt arról, hogy honnan származnak, de mindhárom modell fehér színű, és igen ismerősen néznek ki. Valójában úgy tűnik, hogy azok, akik nagy tervezési átalakítást várnak januárban, talán várniuk kell a Galaxy S25 sorozatig.

‘Pontos’, mégis ‘hamis’ Dicksonnak hosszú múltja van az ilyen dolgok megosztásában, bár mindig fontos emlékezni arra, hogy nincs garancia arra, hogy a múltbeli pontosság azt jelenti, hogy a jövőbeni szivárgások helyesek lesznek.

Az X posztot azonban egy másik szivárogtató, Ian Zelbo válaszolta meg, aki azt állítja, hogy a prototípusok „pontosak”, javasolva, hogy valóban így fog kinézni a Galaxy S24 sorozat. Azonban nem mindenki meggyőzött.

Az X szivárogtató @Tech_Reve, akiknek viszonylag jó a múltja a hardvertervezések és specifikációk előrejelzésében, úgy tűnik, hogy úgy véli, hogy a prototípusok „hamisak”, ami azt jelenti, hogy talán még egy kis ideig várni kell, hogy teljesen meggyőződjünk arról, amit itt látunk.

A kiszivárgott Galaxy S24 prototípusok és a valódi Galaxy S23 sorozat közötti hasonlóságok egyértelműek, egészen a lapos és fényes fémoldalakig, amelyekkel már találkoztunk. A feltételezett Galaxy S24 Ultra doboziasabbnak tűnik, mint a mai modell, míg egy laposabb kijelző is felbukkan. De nehéz biztosan megmondani, és ezeknek a prototípus egységek lapos fehér befejezése sem segít túl sokat.

Ami biztos, hogy, mivel ez a Samsung, sok további kiszivárgásra számíthatunk most és január között. A vállalatnak ugyanezen eseményen várhatóan bejelentik a Galaxy Ringet is, így előbb vagy utóbb várhatóan többet megtudunk erről is.